Υλικά
– 4 Αυγά
– 100 γρ λάδι η ηλιέλαιο
– 150γραμ γάλα
– 200 γρ αλεύρι γ ο Χ
– 10 γραμ.μπεικιν
– 170 γραμ τυρί φέτα
– Μοσχοκάρυδο
– Σουσάμι
Εκτέλεση
Σε σκεύος ενώνω τα υλικά με τη σειρά που έχω γράψει.
Αυγά με λαδι,γάλα. Κλπ
Τελευταία σπάζω τη φέτα.
Λαδωνω ταψί, ρίχνω μέσα το περιεχόμενο, ραντίζω με σουσάμι και λίγο τυρί, που κράτησα.
Ψήνω στους 180, βαθμούς Κελσίου για 40 λεπτά περίπου.