Υλικά
– 700 γρ αλεύρι και λίγο παραπάνω θα δείτε την ζύμη αν δεν κολλάει είναι εντάξει…
– 1 ποτήρι ηλιέλαιο
– 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
– 1 ποτήρι ζάχαρη
– 1 φακελάκι μπέικιν
– Το ξύσμα από ένα πορτοκάλι
– Μια βανίλια
– 1 κουταλιά της σούπας κακάο
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τα υγρά υλικά και κατόπιν βάζουμε λίγο λίγο το αλεύρι μέχρι να γίνει η ζυμη μαλακή και να μην κολλάει,
πλάθουμε τοποθετούμε στο ταψί με την λαδόκολλα
και ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 180 για περιπου 15-20 λεπτά ανάλογα και τον φούρνο μας…
(στην μισή ζύμη έβαλα και 1 κουταλιά της σούπας κακάο)
Αφήνουμε την ζύμη μας μισή ώρα να ξεκουραστεί
Η Συνταγή είναι από Katerina Kostanasiou-Tatsi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.