Μπατζίνα - Cook For All
Μπατζίνα

Μπατζίνα

Υλικά

– 1 κιλό κολοκύθι
– 3 ποτήρια νερό
– 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
– 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
– 50 γρ λάδι
– 200 γρ φέτα τριμμένη με το χέρι
– Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κιλό να γίνει ένας χυλός όπως του κέικ

 

Εκτέλεση

1 κιλό κολοκύθι
3 ποτήρια νερό
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
50 γρ λάδι
200 γρ φέτα τριμμένη με το χέρι
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κιλό να γίνει ένας χυλός όπως του κέικ
Ψήνω αντιστάσεις στους 250 βαθμούς για περίπου 50 με 60 λεπτά μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.

 
Η Συνταγή είναι από Βουλα Πολυζου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top