Υλικά
– 8 σνίτσελ φιλέτου μοσχαριού
– 8 φέτες ζαμπόν
– 2 αγγουράκι τουρσί κομμένα στα 4
– 1 κρεμμύδι περασμένο στον τρίφτη και τσιγαρισμένο
– 8 κουταλιές κεφαλογραβιέρα τριμμένη
– μαϊντανό
– 1 ποτήρι κρασί κόκκινο
– αλάτι
– πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε σε κάθε σνίτσελ, ζαμπόν ,κρεμμύδι,τυρί,αγγουράκι,μαϊντανό,αλάτι πιπέρι.
Τα τυλίγουμε σε ρολό και τα δένουμε η τα κλείνουμε με οδοντογλυφίδα.
τσιγαρίζουμε τα ρολακια ελαφρά και τα βάζουμε σε κατσαρόλα .
Ρίχνουμε τον υπόλοιπο μαϊντανό, το κρασί και ένα ποτήρι νερό το αφήνουμε σε μέτρια φωτιά για 20 λεπτά.
Σερβίρουμε βγάζοντας της κλωστές η την οδοντογλυφίδα.Περιχύνουμε με την σάλτσα που έβρασαν τα ρολακια μας…
Η Συνταγή είναι από “Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα – “ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ & ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ”.





