Υλικά
– Μύδια
– 1 μεγάλο κρεμμύδι σε φετες
– 2 σκελίδες σκόρδο
– μία γλυκιά και μισή καυτερή πιπεριά
– κρασί μαυροδάφνη ή κόκκινο
– βαλσαμικο ξυδι
– 2 φρέσκιες ντομάτες
– αλάτι
– πιπέρι
– μπόλικο ψιλοκομμένο μαϊντανό
Εκτέλεση
Πρώτα άχνισα τα μύδια λίγο για να ανοίξουν.
Σε βαθύ τηγάνι σοταρω 1 τεράστιο κρεμμύδι σε φετες και 2 σκελίδες σκόρδο,
προσθετω μία γλυκιά και μισή καυτερή πιπεριά….εμάς μας αρέσει πικάντικο..😂
Σβήνω με λίγη μαυροδαφνη (αν δεν έχετε…κόκκινο κρασί και λίγο βαλσαμικο ξυδι).
Τρίβω 2 φρέσκιες ντομάτες κι αφού τις ρίξω προσθέτω και τα μύδια, αλάτι, πιπέρι.
Ανακατεύω λίγη ώρα, αφαιρώ τα μύδια και τα βάζω σε μπόλ.
Νεράκι λίγο κι όταν δεσει η σάλτσα μπόλικο ψιλοκομμένο μαϊντανό και τη ρίχνω πάνω στα μύδια!!!❤️🥰
Η Συνταγή είναι από Ελινα Σκλαβου – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.