Υλικά
– 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
– 2 πατατες μωβ ( Περού για χρώμα και προέρετικα)
– 1 πατάτα στα 6
– 1/2 συσκευασία αγκινάρες με αρακά ( μπάρμπα σταθης)
– Αλάτι
– πιπέρι
Δέσιμο του φαγητού
1) αυγολέμονο κλασικό
2) ταχίνι με λεμόνι
3) κορνφλαουρ με λεμόνι
Εκτέλεση
Σωταρα στην κατσαρόλα το κρεμμύδι, τις πατάτες και έριξα την μισή συσκευασία αγκινάρες με αρακά και τα έβρασα περίπου 40 λεπτά.
Στο τελευταίο 10 λεπτό έδεσα το φαγητό.
Μπορείτε να το δέσετε με όποιον τρόπο θέλετε εσείς για να δώσετε γεύση στο φαγητό σας
Η Συνταγή είναι από Aggelikh Deligeorgi – Ομάδα “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΟΥ”.