Υλικά
– 1 πακέτο κανελόνια
– 1/2 κιλό σπανάκι ψιλοκομμενο
– 2 κρεμμυδάκια φρέσκα
– 1κς βουτυρο
– 200 γρ μοτσαρέλα
– 200 γρ ανθότυρο
– 200 γρ γκούντα τριμμένη
– 400 ml κρέμα γάλακτος
– Αλάτι
– πιπέρι
– άνηθο
Εκτέλεση
Βράζουμε το σπανάκι και το Στραγγίζουμε!
Το σωταρουμε μαζί με τα κρεμμυδάκια και το βουτυρο , προσθέτουμε αλάτι , πιπέρι κι άνηθο κι αφήνουμε να κρυώσει!
Μόλις κρυώσει προσθέτουμε τη μοτσαρέλα και το ανθότυρο , ανακατεύουμε και γεμίζουμε τα κανελόνια μας!
Τα βάζουμε σε ενα πυρέξ αφού το έχουμε αλοιψει με λίγο λάδι ή βουτυρο , περιχυνουμε με τη κρέμα γάλακτος , πασπαλίζουμε με τη γκούντα
και ψήνουμε στους 200 για 40’
Η Συνταγή είναι από κ. Sophia Gazi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.