Υλικά
– 6 μελιτζάνες
– αλάτι
– ελαιόλαδο
Γέμιση:
– ελαιόλαδο 100ml
– 4 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
– 2 σκόρδα
– 1 κσ.πελτέ
– 4 ντομάτες τριμμένες
– 1 καρότο ψιλοκομμένο
– αλάτι
– πιπέρι μαύρο
– πάπρικα
– μαϊντανό
– φέτες γκούντα η’ κασέρι
Εκτέλεση
Πλένω και κόβω 6 μελιτζάνες στη μέση,βγάζω λίγη ψίχα,βάζω αλάτι
ελαιόλαδο και ψήνω σε180β 20′.
Γέμιση:σωταρω σ’ελαιόλαδο 100ml
4κρεμμύδια ψιλοκομμένα,2σκόρδα
1κσ.πελτέ,4 ντομάτες τριμμένες,
(έβαλα & 1 καρότο ψιλοκομμένο),
αλάτι,πιπέρι μαύρο,πάπρικα και μαϊντανό…
αφού πάρει βράση και κρυώσει λίγο γεμίζουμε τις μελιτζάνες και ψήνουμε μέχρι να μελώσουν…
βάζω φέτες γκούντα η’ κασέρι…σε 5′ σβήνω και έτοιμο!!!
Έγινε μουρλια…γλύκισμα!
Η Συνταγή είναι από κ. Εύα Βλάχου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.