Η Συνταγή είναι από Olha Pazyuk – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Απίστευτη γεύση και πολύ απλό….
Υλικά!!!
Για μπαλάκια ανθότυρο καρύδας
250γρ ανθότυρο
2 κρόκοι
50γρ ζάχαρη
30γρ κορν φλάουρ
50γρ καρύδας τριμμένη αποξηραμένη
Για ζύμη
4 κρόκοι
6 ασπράδια
60γρ ζάχαρη
50γρ κουβερτούρα
20γρ κακάο
20γρ αλεύρι
20γρ κορν φλάουρ
4γρ μπεϊκιν παουντερ
Βανίλια και λίγο αλάτι
Για την επικάλυψη
50γρ κουβερτούρα
20γρ γάλα
10γρ βούτυρο
Εκτέλεση!!!
Πρώτα φτιάχνουμε τα μπαλάκια. Απλά ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά. Πρέπει να γίνει λεία μίγμα. Θα βγουν περίπου 17 μπαλάκια. Οποία τοποθετούμε κάτω στην φόρμα 24 εκατ (κατάλληλη 21-22).
Για κεΐκ:
Χτυπάμε πάρα πολύ καλά 4 κρόκοι και 6 ασπράδια με την ζάχαρη περίπου 10λεπτα να ασπρίζουν. Προσθέτουμε λιωμένη κουβερτούρα και απαλά ανακατεύουμε και στο τέλος στερεά. Ανακατεύουμε πολύ προσεκτικά να μην χαθεί όγκος. Αδειάζουμε τη ζύμη πάνω στα μπαλάκια και ψήνουμε 30-35 λεπτά στις αντιστάσεις.