Υλικά
– 1 /2 ποτ. Ελιές Μαύρες κομμένες (χωρίς κουκούτσι)
– 1 ποτ. Κολιανδρο φρέσκο ψιλοκομμενο
– 1 1/2 ποτ. Κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμενο και τα πράσινα φυλλα
– 1 Κρεμυδι ξερο μικρο τριμμένο
– 1 κσ Δυόσμο ξερο
– Λίγα φύλλα δυοσμο φρέσκο ψιλικομμενα
– 1 ποτ πορτοκαλάδα Αναψυκτικο
– 1 ποτ. Ελαιολαδο
– 4ποτ Αλεύρι Φαρινα
– 3κ.γ Baking powter
Εκτέλεση
Σε μια λεκάνη βάζω την πορτοκαλάδα το λαδι τις ελιές τα κρεμμύδια το Κολιανδρο το δυοσμο και ανακατεύω καλά.
Ρίχνω το αλευρι σιγά σιγά και ανακατεύω να ενωθούν όλα τα υλικά.
Λαδωνω μια φόρμα για κέικ και ρίχνω μέσα το μείγμα.
Αλείφω την επιφάνεια με λίγη πορτοκαλάδα και ρίχνω και το σουσάμι.
Ψήνω στους 180β αέρα για περίπου 45 λεπτά .
Η Συνταγή είναι από ‘Basw Basileiou – “Αγαπώ τη μαγειρική και ζαχαροπλαστική.Οι συνταγές μας😍😍😍”.