Παραδοσιακή μουσταλευριά με σιμιγδάλι - Cook For All
Παραδοσιακή μουσταλευριά με σιμιγδάλι

Παραδοσιακή μουσταλευριά με σιμιγδάλι

Η Συνταγή είναι από την Maria Kolia της ομάδας Mary’s Cooking ΔΙΑΤΡΟΦΗ – ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ & ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ).

Υλικά

 (για περίπου 6 μερίδες)
  • 4 κούπες μούστος
  • 1 κουτ. σούπας ζάχαρη (ανάλογα με το πόσο γλυκός είναι ο μούστος μας)
  • 1/2 κούπα σιμιγδάλι ψιλό λίγη κανέλα για πασπάλισμα

Εκτέλεση

Ρίχνουμε τον μούστο και το σιμιγδάλι σε μια κατσαρόλα και την τοποθετούμε σε δυνατή φωτιά. Μόλις το μείγμα πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει η κρέμα (περίπου 4 λεπτά). Αποσύρουμε από τη φωτιά και μοιράζουμε την κρέμα σε μπολ ή σε πιάτα. Πασπαλίζουμε με κανέλα και αφήνουμε για λίγο να κρυώσουν.
Kαλή σας επιτυχία

 

 

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top