Υλικά
– 300 γρμ ηλιέλαιο
– 150 γρμ λευκό κρασί
– 120 γρμ μαργαρίνη
– 250 γρμ καρότα
– 10 γρμ ζάχαρη
– 10 γρμ αλάτι
– 15 γρμ μπέικιν
Εκτέλεση
Σε ένα μπόλ βάζουμε τη μαργαρίνη (πρέπει να είναι μαλακή ) το ηλιέλαιο την ζάχαρη
και το αλάτι.
Και ανακατεύουμε
Βάζω το μπέικιν στο κοσκινισμένο αλεύρι και το ρίχνω σιγά σιγά στα υπόλοιπα υλικά
ανακατεύω μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη.
Προς το τέλος προσθέτω τα κομμένα στο μούλτι καρότα
Ανακατεύω και έχω μια ζύμη αφράτη ( εάν κολλάει προσθέτω λίγο αλεύρι )
Πλάθω μπαστουνάκια και τα κόβω σε μικρά κομμάτια
Τοποθετώ στο ταψί της κουζίνας σε αντικολλητικό χαρτί
Πρέπει να ψηθούν σε προθερμασμένο φούρνο στους 190β αέρα για 30-35 λεπτά μέχρι
να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα
Η Συνταγή είναι από Matina Papatheodorou της ομάδας “╰☆☆ Σεφ από Σπίτι ☆☆╮”.