Η Συνταγή είναι από Gogo Samiou – Ομάδα “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά
Ένα φιλέτο κοτόπουλο σε κομμάτια
10 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
ένα ποτήρι του κρασιού κρασί λευκό
1 κρεμμύδι
αλάτι
πιπέρι
400 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
λίγο αλεύρι για το αλεύρωμα του κοτόπουλου
Εκτέλεση
Κόψτε το κοτόπουλο σε μπουκιές και αλατοπιπερώστε ,στην συνέχεια αλευρώστε και σε λίγο ελαιόλαδο που θα έχετε βάλει στο τηγάνι ρίχνετε το κοτόπουλο μέσα ψιλοκόβετε ένα αρκετά μεγαλούτσικο κρεμμύδι ρίχνετε και τις 10 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες και αφήνετε να τσιγαριστούν όλα μαζί ανακατεύοντας σταδιακά, στην συνέχεια όταν ψηθούν σβήνετε με ένα ποτήρι του κρασιού κρασί μέχρι να εξατμιστεί και ρίχνετε την κρεμα γάλακτος μέχρι να δέσει , σερβίρεται με ρύζι ή με πατάτες τηγανιτές!!!!