Υλικά
– 250 γρ βούτυρο γάλακτος
– 300γρ αλεύρι
– 300γρ κορν φλαουρ
– 140 γρ ζάχαρη άχνη
– 2 αυγά
– 2 βανιλιες
– μαρμελάδα ή πραλινα
– 200 γρ Κουβερτούρα
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την άχνη και τις βανίλιες. Προσθέτουμε τα αυγά. Ρίχνουμε το αλεύρι και το κορν φλαουρ μέχρι να γίνει μία μπάλα. Τυλίγουμε την ζύμη με μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο 30 λεπτά περίπου. Αν έχουμε κορνε τα φτιάχνουμε με αυτό, αν όχι τότε φτιάχνουμε σχήμα με τα χέρια μας….Τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150βαθμούς για 10 λεπτά .Δεν πρέπει να πάρουν χρώμα….Όταν κρυώσουν καλά τα γεμίζουμε με μαρμελάδα ή πραλίνα και τα βουτάμε στην σοκολάτα και σε τρούφα, καρύδα . ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!
Η Συνταγή είναι από Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.