Γιαουρτόγλυκο με ροδάκινα - Cook For All
Γιαουρτόγλυκο με ροδάκινα

Γιαουρτόγλυκο με ροδάκινα

Η Συνταγή είναι από Αλεξάνδρα Κυριάκη – Ομάδα “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Πολύ δροσερό και ελαφρύ!!!


BrandsGalaxy

Επώνυμα brands με έκπτωση έως -80%! Ισχύει για αγορές έως 08/03/2024.Προσφορά!!!



BrandsGalaxy

Επώνυμα brands με έκπτωση έως -80%! Ισχύει για αγορές έως 08/03/2024.Προσφορά!!!


Υλικά

1 συσκ.σαβαγιαρ
1 κονσέρβα ροδάκινο κομπόστα
1 φακελάκι.κρυσταλική ζελατίνη
600 γρ γιαούρτι
1/2 φλ μαρμελάδα ροδάκινο + λίγη ακόμα για το στόλισμα

Εκτέλεση

Ξεκινάω πρώτα από την κρέμα για να παγώνει.
Ζεσταίνω ένα φλιτζάνι από το σιρόπι της κομπόστας και Ρίχνω την κρυσταλλική ζελατίνη ανακατέυωντας να διαλυθεί καλά.Αφηνω να κρυώσει λίγο.Μετα χτυπάω με σύρμα το γιαούρτι με την μαρμελάδα και προσθέτω την κρύα ζελατίνη και ανακατέυω καλά να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Προσθέτω 2 ψιλοκομμένα ροδάκινα από την κομπόστα! Αφήνω μια ώρα στο ψυγείο να σφίξει λίγο.
Σε μια φόρμα με τσέρκι στρώνω κάτω τα σαβαγιάρ που τα έχω βρέξει ελαφρά με το σιρόπι από την κομπόστα. Απο επάνω στρώνω φετούλες από την κομπόστα και από επάνω την κρέμα. Βαζω 3-4 ώρες στο ψυγείο να παγώσει καλά. Στόλιζω με μαρμελάδα Ροδάκινο και φετούλες από την κομπόστα!! Καλή επιτυχία!!!!


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top