Η Συνταγή είναι από Gharib Naeim – “Αγαπώ τη μαγειρική και ζαχαροπλαστική. Οι συνταγές μας😍😍😍”.
Υλικά!!!
![✔️](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t51/1/16/2714.png)
![✔️](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t51/1/16/2714.png)
![✔️](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t51/1/16/2714.png)
![✔️](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t51/1/16/2714.png)
![✔️](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t51/1/16/2714.png)
![✔️](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t51/1/16/2714.png)
![✔️](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t51/1/16/2714.png)
![✔️](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t51/1/16/2714.png)
![🛑](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t9b/1/16/1f6d1.png)
![✔️](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t51/1/16/2714.png)
Εκτέλεση!!!
1- Ανακατεύουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ και την κανέλα σε ένα μεγάλο μπολ.
2- Προσθέστε το βούτυρο, ανακατέψτε μέχρι να γίνει θρυμματισμένο και μετά προσθέστε το γάλα και τα αυγά.
3- Ζυμώνουμε καλά τα υλικά να πάρουν μια απαλή ζύμη και τη ζυμώνουμε απαλά σε αλευρωμένη επιφάνεια.
μέθοδος τηγανίσματος:
1- Κόψτε το σε κυκλικά κομμάτια ή χρησιμοποιώντας έναν κόφτη ντόνατ.
2-Τα βάζουμε στο φυτικό λάδι προσεκτικά σε παρτίδες.
Το ανακατεύουμε κατά διαστήματα και το τηγανίζουμε για 3 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
3- Τοποθετήστε τα σε απορροφητικό χαρτί και τοποθετήστε τα σε ένα σκεύος κατάλληλο για σερβίρισμα.