Κοτόπουλο με Πέστο-Ρικότα - Cook For All
Κοτόπουλο με Πέστο-Ρικότα

Κοτόπουλο με Πέστο-Ρικότα

Υλικά!!!

ένα ολοκληρο στήθος κοτόπουλου
σάλτσα ντομάτας
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
βασιλικό
κ.σ πέστο
200 γρ ρικοτα
βρασμένες χοντρές παπαρδέλες
100 γρ.παρμεζάνα
μπεσαμέλ
100 γρ.βιτάμ
100 γρ. αλευρι
1000ml γάλα
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση!!!

Μαγειρεύουμε ένα ολοκληρο στήθος κοτόπουλου σε σάλτσα ντομάτας με αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και βασιλικό. Το λυώνω μετά με το πηρούνι και προσθέτω δυο κ.σ πέστο και 200 γρ ρικοτα. Ομογενοποιω και κατόπιν προσθέτω τις βρασμένες χοντρές παπαρδέλες.
Φτιάχνουμε μια ελαφρια μπεσαμέλ, 100 γρ.βιτάμ, 100 γρ. αλευρι , 1000ml γάλα, αλάτι, πιπέρι και στο τελος προσθέτουμε 200γρ. ρικοτα και αλλες δυο κ.σ πέστο και 100 γρ.παρμεζάνα. Απλώνουμε πάνω από το κοτόπουλο και ψήνουμε γυρω στα 25-30 λεπτά!
Καλό μεσημέρι!

Η Συνταγή είναι από Ada Skartsila – “Ανθολόγιο συνταγών μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής”.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top