Πτι φουρ με μαρμελάδα βερίκοκο που λιώνουν στο στόμα - Cook For All
Πτι φουρ με μαρμελάδα βερίκοκο

Πτι φουρ με μαρμελάδα βερίκοκο που λιώνουν στο στόμα

Υλικά

– 250 γρ.βουτηρο σε θερμοκρασια δωματιου.
– 230 γρ.ζαχαρη αχνη
– 2 αυγα
– 2 κ.σ.σπορελαιο
– 2 βανηλιες
– 500 γρ.αλευρι που φουσκωνει μονο του
– 2 κ.σ.κορν φλαουερ
– Μαρμελαδα
– Κουβερτουρα λιωμενη

 

Εκτέλεση

Χτυπαμε καλα το βουτηρο με την ζαχαρη και το λαδι.
Προσθετουμε ενα ενα τα αυγα και μετα τα υπολοιπα υλικα.
Βαζουμε την ζυμη σε κορνε με μυτη αστερι και σχιματιζουμε τα μπισκοτα σε ταψι με λαδοκολλα.
Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους για 15 λεπτα.
Τα αφηνουμε να κρυωσουν τα ενωνουμε με μαρμελαδα τα βουταμε στην σοκολατα τα αφηνουμε να παγωσει η τσοκο και τα απολαμβανουμε.
Ενα σκετο ποιημα 😋.

Η Συνταγή είναι από Μαρινα Μισαηλιδου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top