Υλικά
Μετράμε με το ποτήρι 250γρ
– 1 ποτηρι χλιαρό γαλα
– 1 ποτηρι χλιαρό νερό
– 1 ποτηρι ηλιέλαιο
– 1 φακελάκι μαγιά
– 1 κουτάλι ζάχαρη
– 1 κουταλακι αλάτι
– 700 γραμ αλεύρι γοχ. περίπου
Γέμιση
-500 γραμ φετα
Εκτέλεση
Σε ένα λεκανάκι ανακατεύω το χλιαρό γάλα το νερό και τη μαγεία, μετά τά υπόλοιπα υλικά στο τέλος το αλεύρι κοσκινισμένο λίγο λίγο μέχρι να γίνει μαλακή ζύμη , να μην κολλάει στα χέρια. Σκεπάζω με μια καθαρή πετσέτα, αφήνω να φουσκώσει 30-40 λεπτά.
Γέμιση – 500 γραμ φετα
Μόλις φουσκίσει η ζύμη ανοίγω γεμίζω και κλεινω με σχήμα ατσμα .. περνάω με αυγο και ψήνω στους 180 μέχρι να γίνει ροδοκόκκινο.