Υλικά
500γρ φιλέτο ψαριού (ψιλοκομμένο)
1μεγάλο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
2φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1αβγό
Άνηθο ψιλοκομμένο
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Λίγο κύμινο
1φλυτζάνι τσαγιού φρυγανιά τριμμένη
3κουταλιές τής σούπας φαρινα
Λίγο ξύσμα λεμονιού
Ελαιόλαδο για το τηγάνι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ,ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά και πλάθουμε τα κεφτεδάκια.Τα παναρουμε με λίγο φρυγανιά τριμμένη και τα βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα.
Τέλος τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι και σερβίρουμε. Καλό θα είναι το ψάρι να το δούμε για τυχών αγκάθια, και αν είναι δυνατόν να το περάσουμε από το multi. Κάτι ακόμα, οι κεφτέδες δεν θα τραβήξουν καθόλου λάδι.