Υλικά
Σαρδέλες
Μαϊντανό
ντομάτα (χωρίς τους σπόρους της)
ρίγανη φρέσκια
σκόρδο
πιπεριά κόκκινη κ λιγη καυτερή
αλάτι
πιπέρι
λεμόνι
λάδι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε κ φιλεταρουμε τις σαρδέλες. Στρώνουμε τα φιλέτα στο ταψί, αφού πρώτα έχουμε στρώσει χαρτί ψησίματος Ψιλοκόβουμε τα υπόλοιπα υλικά… Γεμίζουμε τις σαρδέλες κ σκεπάζουμε με το δεύτερο φιλέτο! Ραντίζουμε με ελαιόλαδο λεμόνι κ ψήνουμε για 20′ στους 180°
Η Συνταγή είναι από Σούλα Μαχαιρίδου – “Ανθολόγιο συνταγών μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής”.