Μηλοτηγανίτες - Cook For All
Μηλοτηγανίτες

Μηλοτηγανίτες

Υλικά

– 3 αυγά
– κουταλιές σ. ζάχαρη
– 1 φλιτζάνι γάλα κατά προτίμηση εβαπορέ αδιάλυτο
– 2 περίπου φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει
– λίγη βανίλια
– δυο μήλα τριμμένα
– ηλιέλαιο
– μέλι
– καρύδια

Εκτέλεση

Σε μπολ βάζουμε τρία αυγά και τέσσερις κουταλιές ζάχαρη και τα χτυπάμε. Προσθέτουμε ένα φλιτζάνι γάλα, κατά προτίμηση εβαπορέ αδιάλυτο, και δυο περίπου φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει και λίγη βανίλια. Ο χυλός πρέπει να είναι πηχτός. Κατόπιν προσθέτουμε δυο μήλα τριμμένα. Αφήνουμε μια ώρα να ξεκουραστούν.
Σε τηγάνι βάζουμε ηλιέλαιο και ρίχνουμε κουταλιές από το μίγμα. Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά
Τις σερβίρουμε με μέλι και καρύδια

Η Συνταγή είναι από Reggina Filippou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top