Η Συνταγή είναι από Νικολαιδης Γιωργος, Ομάδας “ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ & ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ”.
Σπιτική λεμονάδα με στέβια: Εύκολη homemade δροσιά με τα βασικότερα tips!
Υλικά!!!
Φυλλο Κρουστας Μισό πακέτο
Για την γέμιση:
Αυγά 3
Γιαούρτι Στραγγιστό 4 κ.σ
Φέτα 150 γρ τυρί
Τσένταρ λίγο τριμμένο τυρί
Βούτυρο 100 γρ. αγνό
Εκτέλεση!!!
Η συνταγή για μια τυρόπιτα στο τηγάνι
Στην αρχή χτυπάμε τα αυγά. Προσθέτουμε το στραγγιστό γιαούρτι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το τυρί φέτα και το τσένταρ. Λιώνουμε το βούτυρο. Βουτυρώνουμε το τηγάνι. Επίσης βουτυρώνουμε δύο φύλλα και τα βάζουμε στο τηγάνι. Έχουμε αφήσει δύο φύλλα στην άκρη, για από πάνω.
Τα άλλα φύλλα τα έχουμε κόψει σε κομματάκια. Βάζουμε πάνω στα φύλλα τα οποία έχουμε στρώσει στο τηγάνι τα μισά από τα κομμένα φύλλα. Ρίχνουμε από πάνω λίγο βούτυρο και το μισό από το μείγμα με αυγά. Από πάνω βάζουμε δεύτερη στρώση κομμένα φύλλα, βούτυρο και μείγμα από τα αυγά.
Σκεπάζουμε με τα δύο φύλλα και βουτυρώνουμε. Σκεπάζουμε με το καπάκι από το τηγάνι, το αφήνουμε να ψηθεί σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία. Όταν ψηθεί από την μία πλευρά, το γυρνάμε από την άλλη με ένα μεγάλο πιάτο ή με το καπάκι. Ψήνουμε για περίπου 45 λεπτά.
Πηγή…athensmagazine.gr