Υλικά
– 3/4 του φλιτζανιού ρύζι γλασε ή Καρολίνα
– 3/4 του φλιτζανιού ζάχαρη
– τέσσερις κουταλιές κορν φλαουρ
– 6 φλιτζάνια γάλα φρέσκο
– βανίλια
– 3/4του φλιτζανιού σταφίδες ξανθές
Εκτέλεση
Βάζουμε στην κατσαρόλα το ρύζι και το σκεπάζουμε με νερό. Σιγο βραζουμε μέχρι να γίνει το ρύζι, περίπου είκοσι λεπτά, αν χρειαστεί προσθέτουμε νερό.
Σε ένα φλιτζάνι γάλα, από τα έξι, διαλύουμε το κορν φλαουρ.
Μόλις γίνει το ρύζι , προσθέτουμε το γάλα ,την ζάχαρη, τις σταφίδες, την βανίλια. Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να κάψει το γάλα και προσθέτουμε το διαλυμένο κορν φλαουρ. Ανακατεύουμε μέχρι να πήξει ελαφρά. Μοιράζουμε σε μπολάκια 🙂