Υλικά
– 1 φλιτζάνι φασόλια
– ελαιόλαδο
– 700 γρ σπανάκι
– 2 πράσα
– καυκαλιθρα
– μυρώνια
– ανιθο
– κρεμμύδι
– κρεμμύδια
– μάραθο
– χυμό ντομάτας ή πελτέ
– αλάτι
– πιπέρι
Εκτέλεση
Μουλιαζουμε ένα φλιτζάνι φασόλια από το βράδυ
Την επόμενη μέρα τα βράζουμε για μισή ώρα και τα στραγγίζουμε
Σε πλασωτε κατσαρόλα βάζουμε λάδι ,700γρ σπανάκι,δυο πράσα,καυκαλιθρα, μυρώνια,ανιθο, κρεμμύδι, κρεμμύδια, μάραθο (όλα χοντροκομμένα)και τα σωταρουμε να καθίσουν.
Προσθέτουμε τα φασόλια, χυμό ντομάτας ή πελτέ, αλάτι, πιπέρι, λίγο νερό αν χρειάζεται και σιγοβραζουμε το φαγητό μέχρι να μείνει με το λάδι του