Υλικά
– 3 μεγάλα κολοκύθια
– 1 μέτριο κρεμμύδι
– 1 κ.σ ελαιόλαδο
– 1/2. κ.γ σκόρδο σκόνη
– Αλάτι.. πιπέρι
– 3 αυγά
– 200γρ φέτα
– 200γρ μιξ τυριών
– 1/4 κούπας φρυγανιά τριμένη
Εκτέλεση
Κόβουμε τα κολοκύθια σε πολύ λεπτές φέτες και τα βάζουμε σε ταψάκι με λαδόκολλα. Ρίχνουμε το κρεμμύδι κομμένο πάνω στα κολοκύθια, το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Ψήνουμε στους 180 μέχρι να μαλακώσουν (25 λεπτά περίπου).
Σε ένα μπωλ ρίχνουμε τα αυγά, την φέτα, αλάτι πιπέρι και την φρυγανιά ρίχνουμε τα ψηνούμενα κολοκύθια και ανακατεύουμε. Σε ένα λαδομένο ταψάκι ρίχνουμε το μισό μίγμα μίξ τυριών, το υπόλοιπο μίγμα και τα υπόλοιπα τυριά.
Ψήνουμε για 30 με 40 λεπτά. Μπορεί και λιγότερο. Ανάλογα τον φούρνο!!
Έγινε πεντανόστιμη!!🌹
Μια πολύ ωραία συνταγή που βρήκα online..
Η συνταγή είναι του γνωστού σεφ..
Petros Maounatzis
Η Συνταγή είναι από Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.