Υλικά
Για 4 τσιπούρες
– Ένα ματσάκι μαϊντανό
– 3-4 κλαδάκια ρίγανη
– 2 σκελίδες σκόρδο
– 1 πορτοκάλι 🍊
– 1 λεμόνι 🍋 ξεφλουδισμενα σε ροδελες
– Χυμός από ένα λεμόνι 🍋 και ένα πορτοκάλι 🍊
– Μισό φλ.τσ.λαδι
– 1/4 φλιτζάνι τσαγιού κρασί 🍷 λευκό
– αλάτι
– πιπέρι
Εκτέλεση
Στην κοιλιά του κάθε ψαριού βάζω τα μυρωδικά σκόρδο αλάτι πιπέρι από μια φέτα πορτοκάλι και λεμόνι. Τοποθέτησα σε ταψί λαδωμένο τα περιεχυσα με τους χυμούς και το κρασί ράντισμα με λίγο λάδι ρίγανη φρέσκια αλάτι πιπέρι. Σκέπασα το ταψί με αλουμινόχαρτο και εψησα στους 180 βαθμούς κελσίου για 25 με 30 λεπτά. Το ξεσκεπασα έσβησα τον φούρνο και άφησα το ταψί μέσα για λίγα λεπτά. Όταν σερβίρουμε ραντίζουμε με τους χυμούς που έχουν μείνει στο ταψί.
Η Συνταγή είναι από Φεη Μακ – “ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΟΥ🌺 live 🎥 με την Maria Kazdagli 🌺”.