Υλικά
– 125 γρ βίταμ
– 1 φλυτζανα τσαγιού ζάχαρη
– 3 αυγά
– μισό φλυτζάνι γάλα
– 1 βανίλια
– 1 μπεκιν
– 2 φλυτζάνια αλεύρι
– 3 μήλα κομμένα σε φέτες
γλασσο πορτοκαλιου
– 1 φλυτζανα τσαγιού χυμό από 2 πορτοκάλια
– 3/4 του φλυτζανιου ζάχαρη
– 4 κουταλιές της σούπας ανθός αραβόσιτου
– 2 κουταλιές της σούπας λεμόνι στιμμένο
Εκτέλεση
Βουτυρώνουμε ένα τσέρκι σε στρογγυλό το έβαλα εγώ βάζω λαδόκολλα στον πάτο τοποθετούμε τις φέτες τα μηλα, από πάνω ρίχνω 2 κουταλιές της σούπας γεμάτες ζάχαρη και πασπαλιζω κανέλα βάζω το μείγμα που εχω κάνει το απλώνω καλά να είναι παντού το ίδιο. Ψήνω στους 170 στον αέρα 35 λεπτά το αφήνουμε να κρυώσει το βγάζουμε από το τσέρκι και το τοποθετούμε σε μια πιατέλα.
Κάνουμε το γλασσο πορτοκαλιου.
Βάζουμε τα υλικά σε ένα κατσαρόλακι και ανακατεύουμε συνεχώςμεχρι να πήξει και βάζω πάνω από τα μήλα.
Η Συνταγή είναι από Boula Drap– “ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΟΥ🌺 live 🎥 με την Maria Kazdagli 🌺”.