Υλικά
– 500 γρ. Ρεγκατο ή γκούντα ή ενταμ ή μίξη τυριών (εΕγώ έβαλα ρεγκάτο,γκουντα,μοτσαρέλα)
– 3 αυγα μεγάλα
– Σπορέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Βάζουμε τα τριμμένα τυριά με τα αυγά σε ένα μπολ και τα ζυμώνουμε πολύ καλά.
Πλάθουμε σε μπαλάκια των 7-8 γραμμαρίων και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Ρίχνουμε 5-6 τυροκροκέτες για να μην κολλήσουν μεταξύ τους αλλά και για να μην πέσει η θερμοκρασία του ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε όσο είναι ζεστά!!!