Υλικά
– 2 κιλά φτερούγες περίπου
– Λίγο ελαιόλαδο
– Αλάτι 🌹
– πιπέρι
– Μουστάρδα 2κσ
– Κέτσαπ 2 κσ
– Πάπρικα 2κσ
– Σκόρδο σκόνη 2κσ
– Λίγη ρίγανη
Εκτέλεση
Πλένουμε τις φτερούγες καλά
και βάζουμε σε ένα μπωλ όλα τα υλικά και τα χτυπάμε όλα μαζί να ενωθούν στο μουλτι ή με το χέρι..
Ρίχνουμε το μίγμα στις φτερούγες και ανακατεύουμε καλά.
Το αφήνουμε για μισή με μια ώρα στο ψυγείο.
Ανάβουμε τον φούρνο μας και ψήνουμε στους 180° αέρα ή αντιστάσεις για 1 ώρα και κάτι..να πάρουν ωραίο χρώμα!!
Εγιναν πεντανόστιμες!!
Τις συνοδεύουμε με πατατούλες ή ρύζι..
Και φυσικά ..σάλατα!!
Η Συνταγή είναι από Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.