Πίτσα μαργαρίτα - Cook For All
Πίτσα μαργαρίτα

Πίτσα μαργαρίτα

Υλικά

Για τη ζύμη
1 φλυτζάνι(250ml) χλιαρό νερό
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
1κ.γ. ζάχαρη
1κ.γ. αλάτι
3κ.σ. ελαιόλαδο
1κ.σ. ξύδι

 

Εκτέλεση

Αλεύρι περίπου 500 γρ. ώστε να γίνει η ζύμη μαλακή και να μην κολλάει στα χέρια.
Ζυμωνουμε και αφήνουμε να φουσκώσει περίπου 1 ώρα.
Βάζουμε ανάποδα ένα ταψί στο φούρνο να κάψει, βγάζουμε προσεκτικά να μην καούμε και τοποθετούμε τη ζύμη αφού την έχουμε ανοίξει με τον πλάστη πάνω σε λαδόκολλα. Ψήνουμε για 10 λεπτά. Έπειτα στρώνουμε ομοιόμορφα τη σάλτσα μας, πιπεριές κομμένες και γκούντα τριμμένη. Ψήνουμε αλλά 15-20 λεπτά στους 190 βαθμούς.

 

Η Συνταγή είναι από Χρυσανθη Μιχου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top