Υλικά
Ελένη Παπατσάνη is in Karperó, Grevena, Greece.
– κοτοπουλο
– 1 κουπα ρυζι
– 3 κουπες ζωμο
– αλατι
– πιπερι μαύρο κ κόκκινο
– λεμονι
– λαδι
– καρότα
– δάφνη
– λιγο κουρκουμα
– μπαχαρι κοκους
Εκτέλεση
Βραζω το κοτοπουλο περιπου μιση ωρα μετα το βαζω στο ταψι…
για 1κουπα ρυζι βαζω 3κουπες ζωμο… βαζω αλατι πιπερι μαύρο κ κόκκινο λεμονι λαδι καροτα δαφνη λιγο κουρκουμα μπαχαρι κοκους…. ρυζι βαζω κιτρινο
κ ψήνω μισή ώρα στον αέρα στους 200βαθμους!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ!!! 🍋🍋🍋🥕🥕🥕🍋🍋🍋
Η Συνταγή είναι από “Ελένη Παπατσάνη” – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.