Μουστοκούλουρα - Cook For All
Μουστοκούλουρα

Μουστοκούλουρα

Υλικά

🥀1μιση ποτηρι λάδι(έβαλα 1 καλαμποκελαιο και μισό ελαιολαδο)
🥀2 ποτήρια ζαχαρη
🥀2 ποτήρια μούστο
🥀3κ.γ. κανέλα
🥀1κ.γ. γαρυφαλο
🥀1μιση κ.γ σοδα
🥀1φακελακι αμμωνία ή (3κ.γ.)
🥀1 φλιτζανάκι του καφε κονιακ
🥀2 κιλά α.γ.χ.( περιπου όσο παρει)

 

Εκτέλεση

Ανακατεψα πρώτα τα υγρά με την ζαχαρη,ανακατεψα την σοδα με τον μούστο και τον έριξα μέσα ανακατευοντας.
Μετα κανελα,γαρυφαλο,αμμωνία και τέλος το αλεύρι λίγο λίγο ζυμωνοντας.
Η ζυμη πρέπει να είναι μαλακή.
🥀Το ποτηρι είναι 250γρ.
Αφησα την ζυμη 10 λεπτα να ξεκουραστεί🥀 Αν θελετε βάζετε και λιγότερη ζάχαρη.
🥀Έψησα στους 190 αερόθερμο🥀
Έγιναν φανταστικά, αφράτα και μοσχομυριστά🥀
🥀Καλή επιτυχία!!💕

Η Συνταγή είναι από “Olga Karagianni – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top