Κοπανάκια με κουσκουσάκι - Cook For All
Κοπανάκια με κουσκουσάκι

Κοπανάκια με κουσκουσάκι

Υλικά

– Πέντε κοπανάκια
– δυο λίτρα νερό
– ένα κουτάκι σάλτσα ντομάτα με κομματάκια ντομάτας
– λίγο ελαιόλαδο
– μισό σακουλάκι κουσκουσάκι
– αλάτι
– πιπέρι

 

Εκτέλεση

Πέντε κοπανάκια τα έπλυνα καλά και τα έβαλα σε μια κατσαρόλα με δυο λίτρα ζεστό νερό να πάρουν μια βράση και να τα ξαφρίσω.Αφήνω σε χαμηλή εστία με μισόκλειστο καπάκι να βράσουν για μισή ώρα, βγάζω τα τρία μπουτάκια τα βάζω σε ένα μπολ μεγάλο με κρύο νερό αφαιρώ τα κόκαλα και ξαναβάζω τα κομμάτια μέσα στην κατσαρόλα να βράσουν.
Βλέπω να έχει νερό περίπου μέχρι την μέση προσθέτω ένα κουτάκι με σάλτσα ντομάτα με κομματάκια ντομάτας μέσα λίγο ελαιόλαδο και αφήνω να πάρει μια βράση ακόμα.Βάζω μισό σακουλάκι κουσκουσάκι μέσα αλάτι πιπέρι και ανακατεύω συχνά να μην κολλήσει.
Χρειάζεται είκοσι λεπτά περίπου το κουσκουσάκι.
Κατεβάζω την κατσαρόλα μου από την εστία και αφήνω πέντε λεπτά με κλειστό καπάκι να ρουφήξει λίγο από την σάλτσα.
Αναλόγως το πόσο νερό θα βάλουμε τόσο ζουμερό θα γίνει το φαγητό μας.
Καλή επιτυχία ❤️



 

Η Συνταγή είναι από Ekaterini Tsiflaidou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

 


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top