Υλικά
– κολοκυθάκια ( περίπου 1,200 κλ.)
– λίγο αλάτι
– 2 μεγάλα αυγά
– άνηθο
– δυόσμο
– τυρί κατσικίσιο
– αλάτι
– μαύρο πιπέρι
– φρέσκο κρεμμυδάκι
– αλεύρι δύο τρεις κουταλιές γεμάτες (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Έτριψα τα κολοκυθάκια ( περίπου 1.200κλ.) στον τρίφτη στο ψιλό και τα άφησα σε ένα σουρωτήρι για 20 λεπτά με λίγο αλάτι και μετα τα στράγγιξα ελαφρώς.
Τα έβαλα σε μπολ και πρόσθεσα 2 μεγάλα αυγά άνηθο δυόσμο τυρί κατσικίσιο αλάτι μαύρο πιπέρι και φρέσκο κρεμμυδάκι ( αλεύρι δεν βάζω λόγω διατροφής αλλά αν θέλετε μπορείτε να βάλετε δύο τρεις κουταλιές γεμάτες)
και ανακάτεψα καλά το μίγμα και το άδειασα σε ταψάκι πάνω σε λαδόκολλα.
Εψησα σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς ώσπου να ψηθεί.
Η Συνταγή είναι από “Anna Kassandra – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.