Υλικά
– 6 μέτριες πατάτες βρασμένες με τις φλούδες
– 3 αυγά
– 1 φλυτζάνι τσαγιού τυρί αλμυρό
– αλάτι
– πιπέρι
– ρίγανη 2 κουταλιές σούπας
– 3 κουταλιές σούπας νησεστε
Εκτέλεση
6 μέτριες πατάτες βρασμένες με τις φλούδες, 3 αυγά, 1 φλυτζάνι τσαγιού τυρί αλμυρό, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη 2 κουταλιές σούπας, 3 κουταλιές σούπας νησεστε γιατί η πατάτες δεν είναι για πατατοκεφτεδες και διαλύουν στο τηγάνι αυτό είναι το μυστικό το δικό και έχεις πάντα πετυχημένους πατατοκεφτεδες.
Τις ξεφλουδίζουμε τις πατάτες δεν τις αφήνω να κρυώσουν γιατί έχουν την ιδιότητα να μην λιώσει όμορφα και δεν εννοουν όλα τα υλικά και άμεσα τηγάνισμα δεν αντέχει το μίγμα να το αφήσουμε πολύ.
Η Συνταγή είναι από “Μυρσίνη Ρουμελιώτου-Μαυριάνου – “Μαγειρικές Απολαύσεις”.