Τηγανόψωμα με φέτα - Cook For All
Τηγανόψωμα με φέτα

Τηγανόψωμα με φέτα

Υλικά

🌹1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
🌹2 φακελάκια μαγιά
🌹1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
🌹μισή κουταλιά της σούπας αλάτι
🌹νερό χλιαρό..όσο πάρει για να συμβάλουμε μια ζύμη σχετικά σφιχτή..ίσα να μην κολλάει στα χέρια.
🌹τυρί φέτα
🌹 σπορέλαιο

 

Εκτέλεση

Ζυμώνουνε το ζυμάρι μας και το αφήνουμε να φουσκώσει, πάρα πολύ καλά.
Λαδώνουμε ελαφρά, μια επιφάνεια και παίρνοντας ένα μπαλάκι, στο μέγεθος μανταρινιού, ανοίγουμε με τα δάχτυλά μας το ζυμαράκι, σε στρογγυλό σχήμα.
Στο μισό, βάζουμε τριμμένο τυρί φέτα.
Το σκεπάζουμε με το άλλο μισό και πατάμε τις άκρες.
Τηγανίζουμε, σε καυτό καυτό σπορέλαιο.
Δεν προλαβαίνουν, να κρυώσουν….
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

 
Η Συνταγή είναι από κ. Ντίνα Κατσίρη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top