Υλικά
– Μισό κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
– λίγο αλάτι
– 1 φακελάκι μαγιά
– τυρί φέτα
Εκτέλεση
Μισό κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις λίγο αλάτι και 1 φακελάκι μαγιά και χλιαρό νερό όσο πάρει να γίνει μια αφράτη ζύμη…
Αφήνω το ζυμάρι να φουσκώσει μετά το κάνω 5 με 6 διπλώματα το αφήνω 5 λεπτά,κόβω πλατεία και τηγανίζω…
Έκανα και σκέτα και στο υπόλοιπο ζυμάρι έβαλα φέτα….
Η Συνταγή είναι από Άννα Γιαννίκου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.