Η Συνταγή είναι από Evdokia Bitsakaki – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Η κουζίνα Έκλεισε με σούπα από σπαράγγια παραγγελία
Υλικά!!!
Ένα κιλό σπαράγγια
50γρ βούτυρο
50γρ αλεύρι
200γρ Κρέμα γάλακτος
Ζάχαρη μια ΚΣ
Αλάτι
Άσπρο πιπέρι
Δυο ΚΣ τον λεμόνι
Σχοινόπρασο Μαϊντανό για γαρνιτούρα
Εκτέλεση!!!
Καθάρισα και έβρασα τα σπαράγγια με την ζάχαρη περίπου 15. 20 λεπτά Τα έβγαλα τα πολτοποίησα Σε μια κατσαρόλα έλιωσα το βούτυρο πρόσθεσα το αλεύρι Ανακατεύω συνέχεια Πρόσθετο κρέμα γάλακτος εν Αλλάξ με το νερό απο τα σπαραγγια Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά δέκα λεπτά περίπου Προσθέτουμε αλάτι πιπέρι και τον χυμό λεμόνι Προσθέτουμε τα Πολτοποιημένα σπαραγγια Ανακατεύουμε καλά Αν θέλουμε στο πιάτο προσθέτουμε ψιλοκομμένο Σχοινόπρασο η μαϊντανό.