Υλικά
– Ένα μεγάλο κουτί μπισκότα digestive
– 3 κουταλιές ζάχαρη άχνη
= Μισό κουταλάκι κανέλα
– Μισό ποτήρι λεπτό αλεσμένα καρύδια
– 6-7 κουταλιές βούτυρο λιωμένο
Τα ενώνω όλα μαζί και τα βάζω σε ανοιγόμενη φόρμα 25 cm
– Ένα καραμελωμένο ζαχαρούχο
– Ένα ποτήρι καρύδια χοντροκομμένα
Ganache:
– 230 γρ μαύρη κουβερτούρα
– 150 γρ φρέσκα κρεμα
Κρεμα με Φιλαδέλφεια:
– 1 Φιλαδέλφεια των 300 γρ
– Μισό ποτήρι ζάχαρη άχνη
– 300 γρ φρέσκα κρεμα
Εκτέλεση
Ζεστάινω το ζαχαρουχο σε χαμηλή φωτιά και βάζω τα καρύδια τα ανακατεύω συνεχώς για 5 λεπτα. Το αφήνω λίγο να κρυώσει και τα βάζω πάνω στα μπισκότα.
Ganache:
Ζεσταίνω τη κρεμα και βάζω τη σοκολατα ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει.
Όταν κρυώσει λίγο τη βάζω πάνω στη καραμέλα με τα καρύδια. Τη βάζω στο ψυγείο.
Κρεμα με Φιλαδέλφεια:
Κτυπω το τυρί με τη ζάχαρη και μετά την φρ κρεμα μέχρι να εννοθουν. Τη βάζω στη ganache και ξανά στο ψυγείο.