Η Συνταγή είναι από Metaxia Kokkinou της ομάδας “Ρεας γευσεις!”
Υλικά
1 κοιλιά μοσχαρίσια
1 μοσχαροπόδαρο
λίγο σέλινο
1 ξερό κρεμμύδι
μισό πράσο
μισή φέτα κολοκύθα πορτοκαλί
ΥΛΙKA ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟΣΤΟΥΜΠΙ:
λίγο μπούκοβο ή καυτερή πάπρικα ή τσίλι
2 κ.σ. μηλόξυδο
3 σκελίδες σκόδρο
ελάχιστο κρόκο κοζάνης
Εκτέλεση
Βράζω την κοιλιά και το μοσχαροποδαρο μαζί με λίγο σέλινο μέσα, 1 ξερό κρεμμύδι, μισό πράσο, μισή φετουλα κολοκύθα πορτοκαλί για 40′ στην χύτρα. Ύστερα βγάζω κόβω κοιλιά σε κομμάτια, Αλεθουμε στο μουλτι τά λαχανικά τά ξαναριχνω όλα μέσα και σερβίρω με σκορδοστουμπι.
ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟΣΤΟΥΜΠΙ:
Για το σκορδοστουμπι ανακατεύουμε μπούκοβο, ή καυτερή πάπρικα ή τσίλι με μηλοξυδο,3 σκελίδες σκόρδο και ελάχιστο κρόκο Κοζάνης.