Η Συνταγή είναι από ‘Gharib Naeim – “Αγαπώ τη μαγειρική και ζαχαροπλαστική. Οι συνταγές μας😍😍😍”.
Υλικά!!!
Ένα κιλό κιμά ανακατεμένο με λίπος. .
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο.
. Μισό κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
Ένα τέταρτο φλιτζάνι μαλακά παξιμάδια.
. Μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι.
Αριθμός πράσινων πιπεριών.
Δύο κουταλιές της σούπας μαϊντανό.
Εκτέλεση!!!
1. Παίρνετε ένα μπολ με τρυπητό, βάζετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι στο τρυπητό, και το στύβετε μέχρι να κολλήσει μεταξύ τους στα σουβλάκια.
2. Φέρνετε ένα βαθύ μπολ και βάζετε στο μπολ την ποσότητα του κιμά ανακατεμένο με λίπος, προσθέτετε το ψιλοκομμένο και φιλτραρισμένο κρεμμύδι και πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι, τα ανακατεύετε καλά και μετά προσθέτετε το τρίμμα ψωμιού, τον μαϊντανό και την πράσινη πιπεριά και τα ανακατεύουμε μέχρι να σχηματιστεί ένα ομοιογενές μείγμα.
3. Σκεπάζουμε το μπολ με πλαστική μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου μία ώρα.
4. Φέρνουμε τα σουβλάκια και τοποθετούμε το μείγμα του κρέατος στα σουβλάκια.
5. Φέρτε το γκριλ στα κάρβουνα, ανάψτε το, βάλτε τα σουβλάκια στη φωτιά και αναποδογυρίστε τα μέχρι να ροδίσουν.
σιγοβράζω.