Υλικά
υλικά για 6-8 άτομα
1 κιλό γάλα πλήρες ή λίγα λιπαρά εάν το επιθυμείτε
4 φακελάκια βανίλια Γιώτης (για την κρέμα μας)
3-4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
3 πορτοκαλάδες χωρίς ανθρακικό
1 πακέτο μπισκότα Παπαδοπούλου (τετράγωνο μέγεθος)
2 βανίλιες για την κρέμα
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε τα 3/4 του κρύου γάλακτος, τα 2 φακελάκια Γιώτης βανίλια,την Ζάχαρη και τις δύο βανίλιες. Τα αφήνουμε να πήξουν αφού ανακατεύουμε συνέχεια.
Στην συνέχεια τοποθετούμε τα μπισκότα στο πυρέξ αφού τα έχουμε βρέξει στο υπόλοιπο γάλα μας (1/4) και περιχύνουμε την κρέμα μας.
Επίσης σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε τις 3 πορτοκαλάδες και τα άλλα 2 φακελάκια και τα αφήνουμε να πήξουν ανακατεύοντας συνέχεια. Βάζουμε άλλη μια στρόφη μπισκότα και περιχύνουμε το δεύτερο μείγμα μας. Το αφήνουμε να κρυώσει και το τοποθετούμε στο ψυγείο για να παγώσει.
Καλή σας επιτυχία!!!