Υλικά!!!
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 σακουλάκι τριμμένη ινδική καρύδα (250 γραμμάρια)
1 κουταλιά της σούπας κακάο σκόνη
2 σοκολάτες κουβερτούρα (γάλακτος ή υγείας, συνολικά 400 γραμμάρια)
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο καρύδας
Δημητριακά κόκκους ρυζιού
Εκτέλεση!!!
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την καρύδα και το κακάο. Προσθέτουμε και το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι το μείγμα μας να ομογενοποιηθεί.
Λιώνουμε την σοκολάτα με το βούτυρο σε μπεν μαρί.
Πιάνουμε μία μακρόστενη φόρμα σιλικόνης για κέικ και ρίχνουμε στον πάτο, αλλά και περιμετρικά στα τοιχώματα λίγη από την λιωμένη σοκολάτα με το βούτυρο. Αφήνουμε να κρυώσει και να σταθεροποιηθεί.
Έπειτα τοποθετούμε μέσα την γέμιση και καλύπτουμε την κορυφή με την υπόλοιπη λιωμένη σοκολάτα.
Στο σημείο αυτό πασπαλίζουμε με τους κόκκους ρυζιού έτσι ώστε να κολλήσουν καλά από πάνω.