Χοιρινό κρασάτο - Cook For All
Χοιρινό κρασάτο

Χοιρινό κρασάτο

Υλικά

– κομμάτια χοιρινό ξεκοκαλισμένα κότσια
– 3/4 ποτηριού νερό
– ελαιόλαδο
– 1 κρεμμύδι
– πράσινη και κόκκινη πιπεριά
– 2 σπασμένες σκελίδες σκόρδο
– 1 ποτήρι λευκο ξηρό κρασί
– αλατοπίπερο χαμηλή φωτά
– ρίγανη

Εκτέλεση

Αράδιασμα τα κομμάτια στην κατσαρόλα με 3/4 ποτηριού νερό καπάκι χαμηλή φωτιά να βράσουν για καμιά ώρα .
Είναι ξεκοκαλισμένα κότσια και θέλουν το χρόνο τους .
Μόλις μαλακώσουν ελαιόλαδο,1 κρεμμύδι σε μισοφέγγαρα μεγάλα κομμάτια πράσινης και κόκκινης πιπεριάς και 2 σπασμένες σκελίδες σκόρδο .
Τσιγάρισμα να πάρουν χρώμα .
Αρκετά γυρίσματα και αν πιάσουν ελαφρά ακόμα καλύτερα .
Σβήσιμο με 1 ποτήρι λευκο ξηρό κρασί αλατοπίπερο χαμηλή φωτά για κανα 1/2ωρο .
Μολις το φαγητό μείνει με λίγο ζουμάκι ρίγανη και κλεισιμο !

Η Συνταγή είναι από κλειω μουταφη – “ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΈΣ 🎂🍒🍅🍆🍋ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ 🥑🥕🍄ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ!🥕🍑🍐🍕🍟”.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top