😊 Απλά τέλειο, φτιάξτε το και θα με θυμηθείτε 😉😘
Υλικά
Pizza pasta
– 500γρ fusilli η οποίο άλλο θέλετε
– 1 λουκάνικο με πράσο η ότι έχετε σε λεπτές φέτες
– 1 κρεμμύδι σε φέτες
– 1 πράσινη πιπεριά σε φέτες
– Μανιτάρια κομμένα σε φέτες
– Ντοματινια κομμένα στη μέση η 3 ντομάτες (όχι μεγαλες) σε μικρά κομμάτια κομμένες
– 400γρ τριμμένη μοτσαρελα
– 600γρ σάλτσα για πίτσα σπιτική ή αγοραστή
– Κρέμα γάλακτος
Για topping
– Pepperoni η άλλο είδος σαλάμι
– Ελιές κομμένες σε φέτες
– Ιταλικό μιξ η ρίγανη
– Παρμεζάνα τριμμένη
Εκτέλεση
Βράζετε τα ζυμαρικά αλλά όχι τελείως, τα στραγγίζετε και τα μεταφέρετε σε μεγάλο μπωλ.
Σε τηγάνι περνάτε το λουκάνικο να πάρει χρώμα.
Στο μπωλ με τα μακαρόνια προσθέτετε το κρεμμύδι, την πιπεριά, το λουκάνικο, τις ντομάτες, τα μανιταρια, την σάλτσα, 250γρ από την τριμμένη μοτσαρελα και ανακατεύετε καλά.
Μεταφέρετε σε πυρέξ ή ταψάκι. Προσθέτετε κρέμα γάλακτος και βάζετε και πασπαλίζετε με τα μπαχαρικά. Προσθετετε από πάνω την μοτσαρελα, παρμεζάνα, το πεπερονι, τις ελιές.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς καλυμμένο το φαγητό για 30 λεπτά. Στη συνέχεια Ψήνετε άλλα 15 με 20 λεπτά να πάρει ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.
Ο χρόνος ψησίματος εξαρτάται πάντα από την κουζίνα μας.
Τα υλικά τα προσαρμοζετε στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.
Η Συνταγή είναι από Elena Psillia – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.