Υλικά
– 300γρ ταχίνι με μέλι
– 400γρ.χυμο πορτοκαλιού
– ξύσμα πορτοκαλιού
– 300γρ.ζαχαρη άχνη
– 1 βανίλια
– 350γρ.αλευρι γ.ο.χ 2 κ γ
– μπέικιν
Εκτέλεση
Σε μία λεκάνη βάζουμε το ταχίνι με το χυμό, ανακατεύουμε με το σύρμα τη ζάχαρη άχνη τη βανίλια, το ξύσμα, και τελευταία το αλεύρι με το baking,
το βάζουμε σε μία φόρμα αποσπώμενη τη λαδώνουμε και την αλευρώνουμε και βάζουμε μέσα το μείγμα του κέικ
ψήνουμε στις αντιστάσεις 170 βαθμούς για 45 λεπτά
καλή σας επιτυχία
Η Συνταγή είναι από Ioanna Koulouri – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.