Φιλέτο γαύρου στο ξίδι - Cook For All
Φιλέτο γαύρου στο ξίδι

Φιλέτο γαύρου στο ξίδι

Μεζές για ούζο ,συνοδευτικό για όσπρια και όχι μόνο.
Εύκολη συνταγή και νόστιμη!

Υλικά

– 1 κιλό γαύρος
– λευκό ξίδι
– σκόρδο ψιλοκομμένο
– μαϊντανός
– λάδι
– καρότο κομμένο σε φέτες
– άνιθος
– αλάτι

 

Εκτέλεση

1 κιλό γαύρος, ξίδι, σκόρδο, μαϊντανός, λάδι,καρότο και άνιθος.
Καθαρίζουμε τον γαύρο από τα κεφάλια και το βάζουμε σε ταψάκι να τα σκεπάσει λευκό ξίδι και αλάτι χοντρό. Τ’αφήνουμε για 3 ώρες.
Βγάζουμε το κόκκαλο (βγαίνει πάρα πολύ εύκολα) από το γαύρο το τοποθετούμε σε μπολ,
βάζοντας μια στρώση γαύρο σκόρδο ψιλοκομμένο, μαϊντανό, λάδι ,κομμένο καρότο σε φέτες,
άνιθος και επαναλαμβάνουμε το ίδιο.
Διατηρείτε στο ψυγείο!!!
Αν θέλετε προσθέτετε και άλλο ξίδι!!!

Η Συνταγή είναι από Tasia Soulioti Efstathiou  – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top