Η Συνταγή είναι από Aferdita Vladi της ομάδας “Ανθολόγιο συνταγών μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής”
Υλικά
4 μήλα καθαρισμένα και περασμένα στο τρίφτη στο χοντρό μέρος!
2 κρόκους αυγών!
3 κουταλιές της σούπας με ζάχαρη καστανή!
1 κουταλιά της σούπας όχι γεμάτο με κανέλα!
2 κουταλιές της σούπας με γιαούρτι στραγγιστό!
3 πορτοκάλια το ξύσιμο!
1 κουταλιά της σούπας με σιμιγδάλι ψιλό!
1 φακελάκι με BP αλεύρι για όλες τις χρήσεις όσο πάρει για να γίνει ένα ζυμάρι σφιχτή!
Εκτέλεση
Κάνουμε μπαστούνια όπως είναι στην φωτογραφία τα περνάω με λίγο αλεύρι και βάζουμε το τηγάνι με μπόλικο ηλιέλαιο λάδι και τα τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μετά τα βάζουμε σε χαρτί κουζίνας που δεν ρουφάνε καθόλου λάδι και τα σερβίρουμε με μέλι!