Υλικά
– 1/2 κιλό κοτόπουλο, κομμένο σε μικρά κομμάτια
– 3 κουταλιές ελαιόλαδο
– 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
– 2 πατάτες, κομμένες σε κύβους
– 1 φλιτζάνι ρύζι
– Αλάτι
– πιπέρι
για σερβίρισμα
– φρέσκο δεντρολίβανο
– φρέσκος μαϊντανός
Εκτέλεση
Βράζουμε το κοτόπουλο σε μια κατσαρόλα με νερό μέχρι να μαλακώσει.
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και τις πατάτες και αφήνουμε να βράσουν για 15 λεπτά.
Ρίχνουμε το ρύζι και αφήνουμε να βράσει για άλλα 15 λεπτά μέχρι να μαγειρευτεί.
Αλατίζουμε, πιπερώνουμε και σερβίρουμε με φρέσκο δεντρολίβανο και μαϊντανό.
Η Συνταγή είναι από Άννα Σαμαρά – Ομάδα “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.